Kerncijfers Meetings ACB + Congresmodule

Op basis van de door u aangeleverde informatie hebben wij de Kerncijfers Meetings 2024 (over 2023) weer kunnen samenstellen, waarvoor veel dank!

 27-06-2024

 

Op basis van de door u aangeleverde informatie hebben wij de Kerncijfers Meetings 2024 (over 2023) weer kunnen samenstellen, waarvoor veel dank!

Het document met alle informatie kunt u terugvinden op de congressenpagina van Visitor Insight. Zorg er wel voor dat u bent ingelogd!

U vindt de Kerncijfers als volgt:

  1. Log in door linksonder op de inlogknop te drukken (bent u de login voor de tool kwijt of vergeten, neem dan contact op via meetings@iamsterdam.com).
  2. Eenmaal ingelogt, ga naar ‘Informatie Paginas’ en klik daar op het kopje ‘Congressen’ aan de linkerkant van het scherm 
  3. Daarna navigeert u naar ‘Kerncijfers Meetings ACB’. Hier vind u het rapport. Via de groene knop ‘lees verder’, krijgt u toegang tot het volledige rapport.

Nog meer informatie op een platform 
Naast de Kerncijfers Meetings kunt u onder ‘Congressen’ ook diverse rankings vinden, van o.a. de ICCA en UIA. Dit is nieuw! Jaarlijks worden deze cijfers bijgewerkt door ACB.

Invoermodule voor 2024 data weer live
Onder het kopje ‘Gegevensinvoer’ in de Visitor Insight tool kunt u via de ‘Invoermodule Kerncijfers Meetings’ al beginnen met het delen van uw data over dit jaar, wanneer het u uitkomt. Per event, per maand, halfjaarlijks of eenmalig in december: u bepaalt zelf wat voor u het beste werkt. Deze cijfers zijn van groot belang om de ontwikkelingen in onze industrie in Amsterdam concreet en zichtbaar te maken en de volgende Kerncijfers Meetings samen te stellen. Daarnaast zijn deze cijfers noodzakelijk voor een correcte notering in de ICCA ranking; een toonaangevende internationale ranking voor de meetingsindustrie. Om de werkdruk aan het einde van het jaar te verlichten voor u, zullen we u elke maand een herinnering sturen om uw meeting data te delen via deze tool.

Login Kwijt/vergeten?
Bent u de login voor de tool kwijt of vergeten, neem dan contact op via meetings@iamsterdam.com